Optjen medlemsrabat i dag hos Vetboxen.dk

Medlemsrabat er en af Vetboxen.dk's mange måder at belønne vores medlemmer på og er i sig selv meget simpelt.

Når du køber noget optjener du rabat, som du kan bruge til at betale for det du i fremtiden skal handle hos Vetboxen.dk.

Altså ikke noget med du kun kan købe det vi bestemmer, nej hos os kan du købe lige hvad du vil på Vetboxen.dk med din optjente medlemsrabat.

Lidt fakta om Pet-Point's
- Alle der er medlem af Vetboxen.dk der ikke betaler med et Forbrugsforeningskort eller andet rabatkort og har tilmeldt sig vores Nyhedsbrev optjener medlemsrabat. Det du så optjener, kan være lidt forskelligt fra vare til vare, men normalt er det en fast % du optjener på alt, lige nu er denne procent 5% hos Vetboxen.dk online.

- Du eneste du ikke kan, er at tage din medlemsrabat med dig, du skal altså bruge dem på Vetboxen.dk

- Da du lige skal optjene din medlemsrabat først, da du kun benytte medlemsrabatten du allerede har optjent ved tidligere køb.

- Du skal bruge dine Pet-Points inden der er gået 6mdr fra den dato du er optjent, ellers vil de udløbe og blive slettet fra din konto.


Der er ikke er noget minus ved medlemsrabat ordningen, så det er bare at komme igang med at købe ind og optjene medlemsrabat i dag :-)

Hvis du ikke er medlem eller ikke har tilmeldt dig vores nyhedsbrev: Bliv medlem - Husk at tilmelde dig vores Nyhedsbrev!

Med venlig hilsen
Vetboxen.dk